Rimodelimi i trupit

TRAJTIME ESTETIKE

Rimodelimi i trupit

Gjërat e bukura nuk e përballojnë përshkrimin!

Ndër ndërhyrjet më të kërkuara të kirurgjisë estetike hynë dhe Liposkulptura (rimodelimi i trupit) e cila mundëson skulpturimin e trupit përmes heqjes së depozitave dhjamore inestetike në zona si barku, hijet, vithet, kofshët, gjunjët, gjoksi tepër voluminoz si dhe në zona të sipërme të trupit si mjekrra dhe qafa.

Rezultatet e Liposukcionit janë të përhershme që do të thotë se ju mund të shtoni peshë në të ardhmen, por jo më në zonat e trajtuara.

Vlen për tu theksuar se Liposukscioni nuk shërben për dobësimin e trupit por për rimodelimin e tij. Para se t’i nënshtroheni ndërhyrjes rekomandohet një regjim dietik.

Liposkulptura është një ndërhyrje shumë e përsonalizuar dhe si e tillë kërkon një konsultë të specializuar mjaft të detajuar ku stafi ynë i kirurgëve ju garanton rezultate befasuese dhe ju do të ndiheni më në formë.

 

 

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00