Botoksi në stomak

KIRURGJIA BARIATRIKE

Botoksi i Stomakut

Megjithëse dihet që botoksi në stomak ka një efekt të zvogëlimit të oreksit dhe ndihmon dietën, pacientët pritet të humbin 10-15% të peshës së tyre totale brenda 3-6 muajve. Sasia e peshës së dhënë mund të ndryshojë nga personi në person sipas moshës, shkallës metabolike dhe frekuencës së ushtrimeve.

Konsumimi i ushqimeve të shpejta si fastfood dhe pijet me acid janë të dëmshme. Pacientët që trajtohen me Botoksin e stomakut, ndihen të ngopur me më pak porcione dhe nuk ndihen te uritur për një kohë të gjatë.

Botoksi përdoret kryesisht për të zvogëluar rrudhat në lëkurë dhe nuk janë hasur efekte anësore të rrezikshme.

Megjithatë tek pacientët me ulçer të stomakut ose gastrit, botoksi i stomakut mund të aplikohet pas trajtimit të duhur të këtyre sëmundjeve.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00