KONSULTA

FALAS

  SHËRBIMET

  Kirurgjia bariatrike u ofron njerëzve humbje të konsiderueshme dhe të qëndrueshme në peshë. Kirurgjia bariatrike bëhet për t’ju …

  MË SHUMË

  Mbjellja e flokëve është transplanti i rrënjëve të forta e të shëndetshme të flokëve të vetë pacientit në zonën që ka rënie floku. Mbjellja e flokëve …

  MË SHUMË

  Ndërhyrjet estetike bëhen për të ndryshuar pamjen tuaj. Ndërhyrjet estetike i referohen procedurave që përmirësojnë pamjen e fytyrës dhe trupit.

  MË SHUMË

  Kirurgjia Plastike Rikonstruktive dhe Estetike është një nga degët e kirurgjisë, që ndahet ne dy disiplina: kirurgjia estetike dhe kirurgjia rikonstruktive.

  MË SHUMË

  PARA DHE PAS

  • Before-facefour
   After-facefour
   Para facefour Pas
  • Before-body
   After-body
   Para body Pas
  • Before-facethree
   After-facethree
   Para facethree Pas
  • Before-facetwo
   After-facetwo
   Para facetwo Pas
  • Before-bodytwo
   After-bodytwo
   Para bodytwo Pas
  • Before-facefive
   After-facefive
   Para facefive Pas
  1000

  Ndërhyrje të realizuara

  KLIENT TË KËNAQUR

  Përvoja e tyre me ne
  “Jam shumë i kënaqur me shërbimet e juaja që nga momenti i parë e deri më tani. Në Stamboll kam kaluar shumë mirë me të gjithë, përfshirë stafin mjekësor dhe përkthyesit qe kanë qenë gjithmonë afër meje dhe në gatishmëri gjatë tërë kohës për të më ofruar ndihmën që më nevojitej. Operimi ka qenë më i lehtë se që e kam menduar dhe qysh ditën e parë pas operimit jam ndje shumë mirë, dhe nuk kam ndjerë dhimbje. Edhe një herë faleminderit për mundësine dhe përvojen e mirë me juve.”
  “Përshendetje, jam Mirlinda nga Prishtina, përvoja ime që nga momenti I parë me A.C.I ka qenë e shkëlqyer në Kosovë po ashtu edhe në Stamboll.Trajtimi ka qenë I mrekullueshëm që nga përkythesit,staffi në spital, dhe doktoresha Ajlin. Pas ndërhyrjes e falenderoj edhe dietologen në Qendrën A.C.I e cila e ka përcjellur gjendjen time në mënyre të jashtëzakonshme.”
  “Përshëndetje Qendra ACI, pasi që jam ndarë shumë i kënaqur me shërbimin dhe korrektësinë tuaj, doja të ju falenderoja shumë dhe ju uroj suksese pa fund se e meritoni!!!”
  VisariKlient
  MirlindaKlient
  AgimiKlient
  Qendra A.C.I

  PËR NE

  Qendra A.C.I gjendet pranë jush në çdo moment, duke ju dhënë zgjidhje të shpejtë dhe profesionale për çfarëdo lloj ndërhyrje estetike apo të nevojshme në mënyrë që të dukeni sa më bukur.

  Ne ju ofrojmë mundësi të veçantë për trajtimet estetike të cilat ju preferoni ti kryeni jashtë vendit, me metodat më të avansuara, duke i dhënë rëndësi të veçantë përzgjedhjes së mjekëve të dëshmuar për profesionalitetin e tyre si dhe spitaleve të cilat zotërojnë paisjet më moderne të teknologjisë së fjalës së fundit.

  Më shumë
  VIDEO GALERIA

  Qendra A.C.I, vendi ku zgjidhen problemet shëndetësore dhe estetike.

  Qendra A.C.I ofron shërbime cilësore në trajtimin e obezitetit dhe ndërhyrjeve estetike. Ne deri tani kemi arritur marrëveshje me 95% të spitaleve në Turqi. Gjithashtu Qendra A.C.I ofron konsulta pa pagesë me dietologe profesioniste edhe në Kosovë.

  Zgjedhja jote, më e mirë!

  BLOG

  Adresa

  Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

  Email: info@aci-ks.com

  Telefoni

  +383 48 788 781
  +90 537 988 56 00

  Orari i punës

  E hënë - E premte
  09:00 - 17:00