MBJELLJA E FLOKËVE

Metoda FUE

Mbjellja e flokëve përkufizohet si ‘zgjidhja e përhershme’ për rënien e flokëve. Metoda Fue e mbjelljes së flokëve ka ndryshuar ndër vite duke u përmirsuar më shum, por parimet e kësaj metode mbeten të njejta. Në ditet e sotme kjo teknikë konsiderohet si teknika e artë e mbjelljes se flokëve.

Me metodën FUE, rrënjët e flokëve nxirren nga zona e pasme e kokës dhe zona të tjera të përshtatshme të trupit (siç janë mjekra dhe kraharori, nëse nevojiten) kjo nderhyrje kryhet pa asnjë çarje apo qepje duke vendosur graftet në zonat problematike, siç janë shpesh zona ballore dhe ajo qëndrore.

Kirurgët tanë janë specialistë të njohur në këtë fushë. Për vite me radhë kemi kryer operacione të ndryshme për mbjelljen e flokëve duke iu përgjigjur çdo nevoje te meshkujt apo te femrat.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00