MBJELLJA E FLOKËVE

SHËRBIMET TONA

Mbjellja e flokëve

Mbjellja e flokëve është transplanti i rrënjëve të forta e të shëndetshme të flokëve të vetë pacientit në zonën që ka rënie floku. Mbjellja e flokëve bën të mundur rifitimin e tyre si më parë në mënyrë të përhershme. Transplantimi i flokëve është një çështje shumë e rëndësishme për shkak të shprehjes estetike të flokëve. Aplikimet për mbjelljen e flokëve të bëra në të kaluarën janë zëvendësuar nga operacionet e mbjelljes së flokëve të aplikuara me teknologji të përparuar sot. Transplantimi i flokëve kryhet duke transplantuar gjëndrat e flokëve në zonën e dhuruesit në zonën e baldimit.

Mbjellja e flokut bëhet me teknologjinë më të fundit, me metodën më të përshtatshme FUE, DHI dhe SAPPHIRE.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00