MBJELLJA E FLOKËVE

Metoda DHI

Disa e quajnë si një nga metodat më të fundit në mbjelljen e flokëve, ndërsa një grup njerëzish e përkufizojn si metoda FUE me aparatura të reja.

Ndryshe nga metodat FUE, gjatë mbjelljes së flokëve me metodën DHI, hapja e vrimave në zonën ku do mbillen flokët dhe mbjellja e tyre kryhen në një proces më një faze të vetme

Rezultatet janë 100% natyrale dhe të përhershme. Flokët e inplantuar rriten gjatë gjithë jetes dhe nuk bien më.

Procedura është mini invazive, mund ti riktheheni rutinës normale që diten e nesërme. Mjekët tanë bashkpuntorë janë të certifikuar që të përdorin procedura të standardizuara, gjithcka për një rezultat dhe siguri maximale.

 

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00