Rimodelimi i mjekrës

NDËRHYRJET ESTETIKE

Rimodelimi i Mjekrës

Bëhuni ashtu siç dëshironi të dukeni!

Një fytyrë simetrike është një fytyrë e bukur dhe mjekra është peshorja që përcakton ekuilibrin dhe harmoninë e tipareve të saj.

Një mjekër e deformuar apo e rënë, e madhe, asimetrike, apo shumë e gjerë, është e pamundur të fshihet dhe ju bënë të keni ulje të vetëbesimit dhe vetëvlerësimit.

Mentoplastika është ndërhyrja që korrigjon defektet estetike të regjinit të mjekrës dhe ju mundëson të keni një mjekër të bukur dhe të harmonizuar me të gjitha pjesët e fytyrës.

Objektivi i kirurgëve tanë bashkëpunëtor është të vlerësojnë me prioritet aspektin funksional dhe të përmirësojnë pamjen estetike të mjekrës dhe të gjithë fytyres tuaj.

 

 

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00