NDËRHYRJET ESTETIKE

SHËRBIMET TONA

Ndërhyrjet estetike

Ndërhyrjet estetike bëhen për të ndryshuar pamjen tuaj. Ndërhyrjet estetike i referohen procedurave që përmirësojnë pamjen e fytyrës dhe trupit. Ka një sërë procedurash të ndërhyrjeve estetike nga të cilat burrat dhe gratë mund të zgjedhin për të krijuar një imazh që i bën ata të ndihen më të sigurt dhe të rehatshëm me pamjen e tyre. Numri i njerëzve që vendosin të bëjnë ndërhyrje estetike vazhdon të rritet. Operacionet kryesore estetike janë zmadhimi i gjoksit, liposuksioni, riformimi i hundës, operacioni i qepallave, heqja e barkut dhe ngritja e fytyrës.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00