Mbjellja e Mjekrës

MBJELLJA E FLOKËVE

Mbjellja e Mjekrës

Mbjellja e mjekrës kryhet duke transplantuar gjëndrat e flokëve nga pjesa e qafës së personit, nën mjekër, ku përqendrohet mjekra ose nga pjesë të ndryshme të trupit në rajonin e fytyrës; është një trajtim që ndikon drejtpërdrejt në pamjen dhe vetëbesimin e meshkujve. Operacioni i kryer nen efektin e anestezise lokale zgjat afersisht 8 orë dhe është pa dhimbje pas anestezisë lokale.

Nuk ka shenje pas transplantimit të mjekrës dhe procesi i shërimit është shumë i shpejtë. Simptoma kalimtare si skuqje, ënjtje dhe thatësi e lëkurës mund të shfaqen, por këto simptoma zhduken plotësisht brenda disa ditësh, mjekrat fillojnë të rriten në intervalin 2 deri në 4 javë.

Me një aplikim të vetëm shkalla e suksesit është e lartë. Tek disa njerëz mund të duhet një operacion të dytë.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00