Rimodelimi i barkut

TRAJTIME ESTETIKE

Rimodelimi i Barkut

Një bark i sheshtë dhe i tonifikuar nuk është vetëm simbol bukurie!

Barku luan një rol kyç në përmirësimin e siluetës trupore.

Lëshimi i lëkurës mund të ndodhë për arsye të kalimit të viteve, të shtimit dhe humbjeve të mëdha në peshë, proceseve fiziologjike ose patologjike të lëkurës dhe muskujve, për sasinë e tepërt të dhjamit të depozituar në bark të lëkurës së tepërt të plakur e të vjetruar ABDOMINOPLASTIKA (rimodelimi i barkut) është ndërhyrja e kirurgjisë plastike që siguron një bark të sheshtë dhe të tonifikuar.

Qëllimi i Abdominoplastikës nuk është reduktimi i peshës trupore, megjithëse ky është edhe një prej rezultateve të operacionit, por rimodelimi i zonës së barkut dhe rikonstruktimi i muskujve abdominalë.

Eksperienca shumëvjeçare, teknika e fjalës së fundit në fushën e kirurgjisë estetike, ju mundësojnë kirurgëve tanë të realizojnë Abdominoplastikën me rezultate maksimale, ju do të keni bark të sheshtë, në harmoni të plotë me trupin që ju bën të ndiheni shkëlqyeshëm.

 

 

 

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00