TRAJTIME ESTETIKE

SHËRBIMET TONA

Trajtime Estetike

Kirurgjia Plastike Rikonstruktive dhe Estetike është një nga degët e kirurgjisë, që ndahet ne dy disiplina: kirurgjia estetike dhe kirurgjia rikonstruktive.

Kirurgjia Rikonstruktive synon të korrigjojë dhe riparojë defektet morfologjike dhe funksionale apo humbjet substanciale të indeve të ndryshme (të lëkurës, nënlëkurës, muskujve, kockave, etj) të lindura apo të fituara nga traumat, tumoret ose sëmundjet degjenerative.

Kirurgjia estetike synon alternimin e pjesëve të ndryshme të fytyrës apo trupit me qëllim estetik, duke rritur vetëbesimin dhe krijuar pacientë më të lumtur.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00