Blefaroplastika – Qeskat e syve

NDËRHYRJET ESTETIKE

Blefaroplastika- Qeskat e Syve

Sytë janë pjesa më e rëndësishme e një fytyre të bukur!

Zona e syve është zona më delikate sepse shtresa e fytyrës është e hollë dhe transparente ku në pjesën më të madhe është e ekspozuar ndaj agjentëve agresivë të mbrendshëm dhe të jashtëm. Dëmtimet nga dielli, pesha e viteve, predispozita gjenetike dhe stresi janë shkaktarë për një aspekt jo të këndshëm të palpebrave që manifestohet me një rënie të lëkurës të ashtuquajturat (qeska poshtë syve) dhe ky fenomen ndodh tek të dy gjinitë.

BLEFAROPLASTIKA është operacioni që “zbukuron shikimet tona” duke mundësuar të shkëlqejmë dhe të jemi rrezëllitëse.

Kirurgjia estetike e qëpallave jo vetëm që ndodh për ndërhyrje estetike dhe për t’u dukur bukur por dhe për heqjen e hërnieve yndyrore që tani më janë shfaqur.

Mjeshtëria e kirurgëve tanë, eksperienca shumë vjeçare dhe teknikat e fjalës së fundit tek BLEFAROPLASTIKA bëjnë që të rikthejnë freskinë dhe tonifikimin e qëpallave duke përfituar një vështrim më të gjallë dhe rinor.

 

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00