Liftingu i fytyrës

NDËRHYRJET ESTETIKE

Liftingu i fytyrës

Me shtyrjen e moshës natyrshëm vijnë edhe ndryshimet në fytyrë!

Përderisa lëkura humbet elasticitetin e saj fillojnë të dalin në pah edhe rrudhat.

Ngritja e Fytyrës, e cila përkufizohet si Liftingu i fytyrës është procedurë kirurgjikale që mund të zvoglojë rënjen ose palosjet e lëkures rreth syve, në faqe, nofulla, fyt, si dhe vë në pah vijat e buzëqeshjes suaj që shfaqen me kalimin e moshës.

Duke theksuar se bëhet fjalë për “kirurgji plastike, rikonstruktive dhe estetike” kjo ndërhyrje ju mundëson të korrigjoni problemet e lindura apo të mëvonshme, si dhe lehtëson jetën tuaj funksionalisht dhe estetikisht.

Kirurgët tanë bashkëpunëtorë janë të kualifikuar dhe të trajnuar mirë për t’u marrë me të gjitha këto çështje.

Operimet estetike për ngritjen e fytyrës ju mundësojnë të arrini pamjen e dëshiruar!

 

 

 

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00