Formësimi i mollëzave

NDËRHYRJET ESTETIKE

Formësimi i Mollëzave

Bukuria është fuqi. Dhe një buzëqeshje, shpata e saj!

Faqet kanë një impakt estetik të menjëhershëm për syrin e njeriut janë ato që definojnë konturet e fytyrës duke i dhënë asaj formën.

Me kalimin e viteve jo te të gjithë njerzit ndodhë që të kenë mollëza të definuara dhe mjekërr më të dallueshme.

Zgjidhja ideale dhe më e kerkuar kohës së fundit në praktiken e kirurgjisë estetike është LIPEKTOMIA BUKALE.

Indi dhjamor bukal mbështetet në muskulin Buccinator, i cili është muskuli që ndihmon në lëvizjet e përtypjes, heqja e këtij dhjami nuk ndikon në funskionin dhe lëvizshmërin e muskulit por ndikon vetëm në ndryshimin e paraqitjes së fytyrës.

Ne ju mundësojmë që përmes kirurgëve tanë specialistë të fushës të arrini rezultatet e dëshiruara.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00