Rimodelimi i krahëve

TRAJTIME ESTETIKE

Rimodelimi i Krahëve

Pavarësisht se nuk marrin “vështrimet e para” krahët luajnë një rol të rëndësishëm në bukurinë e trupit!

Krahët, kjo pjesë e rëndësishme qoftë funksionale e qoftë estetike, na bëjnë të dukemi më të bukur, më të rinj dhe më të shëndetshëm. Shpesh depozitat e dhjamit dhe lëkura e tepërt në zonën e krahëve, nuk është e mundur të eliminohen me dietë dhe përbëjnë në këtë rast një problem të përhershëm për femrën.

Ndërhyrja për rimodelimin e krahëve mundëson përmirësimin e pamjes të tyre. Nëse korrigjimi që nevojitet është minimal, shenjat zakonisht kanë një shtrirje të kufizuar duke u nisur nga zona e sqetullës. Në raste të tjera mund të jetë e nevojshme një heqje më e gjerë me cikatrice që shtrihen deri në bërryl. Kjo mund të ndodhë në pacientët të cilët i janë nënshtruar kirurgjisë bariatrike (për rënie në peshë).

Ndërhyrja kirurgjikale e rimodelimit të krahëve konsiston në eliminimin e lëkurës dhe dhjamit të tepërt dhe tonifikimin e tyre, për të arritur kështu një rezultat harmonik dhe optimal. Në shumë raste lifting mund të shoqërohet edhe me liposucion për një rezultat akoma më të pëlqyeshëm.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00