MBJELLJA E FLOKËVE

Metoda Safir

Zhvillimi i teknologjisë, i cili po vihet re cdo ditë e më tepër sjell dhe inovacione në metodat e mbjelljes së flokëve si dhe në trajtimet e rënies se tyre.

Gjatë transplantimit të flokëve në zonën e marrësit hapen/prehen shumë kanale. Një nga metodat më të reja për të hapur këto kanale është teknika e safirit. Në këtë metodë, në vend të thikave të çelikut ka filluar periudha e transplantimit të flokëve safir me përdorimin e majave të gurit të çmuar të safirit të prera në mënyrë të përsosur me fortësi afër diamanteve dhe procesi i mbjelljes së flokëve është bërë më i lehtë. Prandaj, mund të thuhet se kjo teknikë është shumë efektive në suksesin e operacioneve.

Falë metodës Safir që aplikojmë, është e mundur të rritet numri i transplanteve të mbjella dhe të jepet një pamje më natyrale e flokëve.

Ndryshimi është në duart tuaja.

Adresa

Rr. Nënë Tereza, 12000 Fushë Kosovë, Kosovë.

Email: info@aci-ks.com

Telefoni

+383 48 788 781
+90 537 988 56 00

Orari i punës

E hënë - E premte
09:00 - 17:00